" /> Fitnesz kiegészítők - fittfaktor

Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Fitnesz

A fitnesz az egészséges életmódot, az ezzel járó esztétikus külsőt és jó fizikai erőnlétet jelenti.

A rendszeres testmozgás és fizikai aktivitás elősegíti az erős izmok és csontok kialakulását .

 Javítja a légzőszervi, a szív- és érrendszeri egészséget és az általános egészséget. Segíthet fenntartani az ideális testsúlyt, csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség és a szívbetegségek kockázatát, és csökkenti egyes rákbetegségek kockázatát is.

Ebben a kategóriában az erősítő és kardió edzéshez szükséges termékek széles választékát fogod megtalálni.

Az edzések olyan alapfelszerelésén át mint a polifoam, marokerősítő vagy a hasizom kerék, egészen a fekvenyomó pad vagy a  tolódzkodó-húzódzkodó keretig mindent megtalálhatsz.

A súlyzós edzések kihagyhatatlan részei edzéstervünknek, így ebből is többfélét válogattunk össze számodra.

A neoprén egykezes súlyzók elsősorban kezdők számára, míg hatszögletű és krómozott súlyzókészletünk a profik számára is tartogatnak kihívásokat.

Edzőhevederünk segítségével a saját testsúlyos edzés hívei is megtalálhatják számításaikat.

Kardió edzéshez kiváló választás lehet az ugrálókötél vagy a multifunkciós erősítő kerék, melyek rendszeres használata mellett a kilók gyorsan leolvadnak majd.

Kiváló ár/érték arányú koordinációs félgömbünket használhatod többek között egyensúlyod fejlesztésére, vagy akár rehabilitációs célból is.

 A téli hideg napokon mikor az ember ki sem mozdulna otthonából te továbbra is mozgásban maradhatsz velünk futópadunk vagy spinning szobakerékpárunk segítségével.

 Ha hatékony teljes testet átmozgató edző eszközt keresel, amelyet bárhová magaddal is vihetsz, remek választás 1 kettlebell vagy 1 girja, amiket többféle variációban megtalálhatsz nálunk.

Durranásmentes gimnasztikai labdáinkat többféle színben és méretben megtaláljátok, sokrétű felhasználási lehetőségének köszönhetően a család minden tagja örömét lelheti benne.