Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Sport

A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. A sport kifejezés a francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik. Angliában a 15. század közepe táján fordul elő először „szórakozás, időtöltés” értelemben. A 16. században már különféle játékok játszására alkalmazták, de főleg a szabadban végzett szabadidős tevékenységekre.

Mindegy, hogy a zöld gyepen vagy inkább betonpályán sportolnál, hiszen futball labdáink segítenek, hogy a maximumot hozhasd ki magadból és csapatodból is.

Fiatalabbak és idősebbek számára is tökéletes választás lehet 1 roller, mellyel pillanatok alatt célba érhetsz, elkerülve a közlekedési dugókat.

A ping pongozás népes rajongótábora nálunk megtalálja a játékhoz szükséges asztalt, ütő szettet és az asztal takaró védőhuzatot is.

Gördeszka használatával számos trükköt tanulhatunk és emellett a kalória égetéshez is szuper választás.

Fontos, hogy az esetleges sérülések elkerülése érdekében gondoskodjunk a megfelelő védőfelszerelés beszerzéséről is.

A kosárlabda választékunk segít formában maradni a gyerekektől a felnőttekig mindenkinek,  az egyszerű tornatermi kosarazástól a profi szintig.

Kevésbé izzasztó, ám remek elfoglaltság a célbadobás is, melyhez elektronikus és hagyományos  darts táblát is kínálunk számodra.

Iskolai versenyekhez, hajókhoz vagy akár csak díszitési célból is remek választás lehet egy húzókötél